7 augustus : goede oplossingen om de problemen aan te pakken

Het regende de ganse dag! Maar we moesten er door! Eerst naar de laatste coördinatievergadering.

 

SAM_3050.JPG

 

Iedere dag wordt ik gelukkiger omdat de bestuursleden en verantwoordelijken deze maand echt hard gewerkt hebben om samen met mij te zoeken naar oplossingen voor de vele problemen die ze willen aanpakken.

 

SAM_3048.JPG

 

We hadden ook veel geluk dat we tijdig wisten dat Deborah een Chileens International Papoort nodig heeft om te kunnen reizen en dat we die reeds mochten gaan afhalen!

 

SAM_3049.JPG

 

Vandaag kozen we er ook voor om bedelaars en bedelaressen te gaan opzoeken en hen in naam van een zeer speciale man in België gelukkig te maken met een verrassende gift!

 

SAM_3050.JPG

SAM_3055.JPG

SAM_3056.JPG

 

Toen we thuiskwamen stond Constanza voor de deur! Wat was ze gelukkig toen ze hoorde dat haar peter Hugo heel speciaal aan haar gedacht had. Ik kon haar ook zijn foto laten zien en alles wat hij voor haar bijeenspaarde…

Constanza bleef een tijdje om ons te vertellen over haar leven, haar studies en haar kindje dat ze verwacht…

Heel gelukkig ging ze weg met het geschenk van haar peter en ze beloofde hem een heel lange brief te schrijven!

We sloten de dag af met de eerste vergadering van de nieuwe V.Z.W. van Solidaire Chileense families voor een betere toekomst voor Santa Clara. We werden begeleid door advocaat Gustavo Sanhueza. We waren zeer gelukkig omdat we al 30 ingeschreven families konden voorleggen die maandelijks een storting beloofden tussen de 3000 en 5000 peso’s en enkele van 10.000 peso’s en meer. Dit geld zal vooral gaan naar de kinder- en jeugdwerking van Rayen Mahuida! 

 

SAM_3057.JPG

 

Groetjes

Marlies

Advertenties

Een gedachte over “7 augustus : goede oplossingen om de problemen aan te pakken

  1. Ik ben zo blij met het ‘SOS-Chili’ in Chili zelf. In de toekomst zullen ze zo heel veel activiteiten min of meer zelf kunnen financieren. Het is duidelijk dat het werk van jaren zijn vruchten afwerpt. Ik wil de gezinnen in Chili en de steuners hier oprecht danken voor hun solidariteit. Samen kunnen we de toekomst van Santa Clara veilig stellen en de kinderen en jongeren steeds betere kansen geven. Zij zijn toch de TOEKOMST!

    Like

Reacties zijn gesloten.