8 augustus : het uitwuiven begint

Donderdag 8/8 begonnen wij met de laatste bestuursvergadering. We legden de prioriteiten vast voor de werking van Rayen Mahuida tot eind 2014. De sfeer was zeer goed en alle 5 de bestuursleden maakten een lijst aandachtspunten waarmee ze vanuit hun specifieke taken de kwaliteit en duurzaamheid zullen mee vorm geven.

 

SAM_3059.JPG

In de namiddag had ik een kort maar interessant gesprek met Paola,  de opvoedster die instaat voor de kinderwerking. Sacha is 1 van haar regelmatige gasten.  

 

SAM_3065.JPG

 

We hadden met veel moeite contact kunnen krijgen met een vriendin van Zuster Renata, die spijtig genoeg heel ziek is. Daarvoor moesten we terug naar de andere kant van Santiago. 

 

SAM_3069.JPG

 

Wat was ze blij omdat we in de plaats van Zuster Renata enkele uurtjes bij haar konden zijn. 

 

SAM_3071.JPG

 

Om 18.45 zaten we, enkele Metrohaltes verder, samen met Bie, die ons een stevige valies leende, en Sam. 

 

SAM_3172.JPG

Sam en Jeffrey hadden ons uitgenodigd om in hun appartement afscheid te nemen van tante Ema, nonkel Pedro, mama Toty en haar stiefvader Miquel. Tot onze verrassing kwam Mila, een vriendin van in de tijd van de krottenwijk,  ons ook begroeten.

 

SAM_3079.JPG

Het werd een zeer gekke, gezellige avond waarin Deborah bezoek kreeg van de ´”vader van Justin Bibber”, die haar ten dans vroeg! Jeffrey stal echt de show! Doodmoe reden we terug naar Santa Clara.

 

 

SAM_3082.JPG

 

Groetjes

Marlies 

 

Advertenties