Casa del Mundo…

 

 
De 19de editie en de 19de keer dat we als SOS-Chili aktief meewerkten aan dit wereldfeest!
Het thema was: “Honger blijft een onrecht!”
Nauw verbonden met projecten in één van de armste wijken in Chili zijn wij extra gemotiveerd om hier, samen met andere kleurrijke organisaties, mee te werken aan een wereld zonder honger, extreme armoede en mensen die uit de boot vallen.

In Casa del Mundo stonden we niet enkel met onze Chili-stand, maar onze vrijwilligers hielpen daar ook mee aan de algemene organisatie. Samen met een honderdtal andere vrijwilligers konden we een duizendtal bezoekers laten genieten van een grenzeloos decor en van geslaagde optredens! Op de binnenkoer trad zelfs een Chileense groep op: ARCOIRIS. Ze deden het uitstekend! Dat vinden we een geslaagde combinatie!  
 

SAM_3413.JPG

SAM_3416.JPG

 

 

Het weer viel mee en de opkomst was indrukwekkend!

SAM_3419.JPG

 
Terwijl men van onze heerlijke Chileense Coctail; “Pisco Sour” proefde, kon men volop van de plezante sfeer op de Oude Vismijn genieten. 
 

SAM_3405.JPG

SAM_3403.JPG

SAM_3410.JPG

 

Thomas en Natasha sloofden zich de ganse dag uit om iedereen te verwennen met Pisco Sour en met de verkoop van onze Chileense handwerkjes.
 

 

SAM_3423.JPG

SAM_3424.JPG

Jonatàn en Nadia werkten mee met Entre Amigos.
 

SAM_3432.JPG

Gwenaël en Anny werkten als leden van SOS-Chili mee door de tafels af te ruimen.
 

SAM_3408.JPG

SAM_3407.JPG

Ondanks de grote opkomst bleven de w.c.’s proper dankzij Mieke en Anny (foto) en ook Polo en Gwenaël.
 
Luc van Lierde ontving de muzikanten en begeleidde hen. 

SAM_3417.JPG

Eddy, hier even aan het bijtanken voordat hij aan de kassa plaats nam.
 
Paul hielp mee waar hij kon en hielp intensief mee met opruimen na het feest! Spijtig genoeg staat ook hij niet op de foto´s… Dankbaar zijn we eveneens voor onze medewerkers (Sarah en Marleen) die ondertussen voor de opvang van Deborah zorgden en ons zo een grote dienst bewezen.
 

SAM_3433.JPG

SAM_3434.JPG

 

Onze Chileense vrienden van ARCOIRIS gaven een optreden op de binnenkoer van het Museum en wij kregen enkel lof te horen.
 
 
 
We blikken tevreden terug op onze deelname aan dit feest en zijn ook dankbaar voor de winst die we maakten waarmee we het project in Chili kunnen steunen.

Advertenties