Pikkieling 2014

001.jpg

 

Nadat de Russische meisjes vertrokken, ging Deborah op kamp en genoot ik van een weekje vakantie! Maar voordat ik afhaakte telefoneerde ik naar Mr. Laureys Tom van Dendermonde om hem te vertellen dat hij de Gratis Prijsvraag won! Hij schatte dat er 48 kinderen in Chili deelnamen aan de winter- speelpleinwerking (Colonias Urbanas) en was daardoor het dichtst bij het  juiste aantal deelnemers: 53.

 

Hij kwam zelf het schilderijtje afhalen en we hadden een zeer hoopgevend gesprek. De man heeft vrienden in Chili en wil het project ginder steunen. 

 

002.jpg

 

Jonathán en Polo bij de ” Altijd – Prijs – Tombola” …   

 

 

003.jpg

 

Paul en Natasha tijdens de verkoop van Chileens handwerk…

 

004.jpg

 

Onze Russische gasten: Irina en Natalia, kwamen net iets kopen toen ook Marleen en Mieke (links) onze ploeg kwamen versterken.

005.jpg

Bij Luc verbleven dan toch geen meisjes maar stoere Russische muzikanten!

 

006.jpg

 

Nog een sfeerbeeld van de Pikkeling. Proficiat voor allen die dit mogelijk maken! 

Dankzij onze medewerking aan de Pikkeling konden we zelf genieten van een prachtig gekleurd oogst-feest en vele optredens. We maakten ook winst met de verkoop van Chileense handwerkjes en de “Altijd – Prijs – Tombola” voor Rayen Mahuida: 351 Euro! Daarmee kunnen ze in Chili twee monitoren betalen om een ganse maand met de kinderen te werken! Hartelijk dank!

 

 

Advertenties