PROJECTBEZOEK 2017

Projectbezoek 2017.

Voor velen zal het een verrassing zijn maar het lukte! Linda kreeg na haar laatste echo op donderdag 16 november groen licht om te reizen. Ondanks enkele teleurstellende vaststellingen in verband met die abces in haar buik waren alle dokters het erover eens dat het haar gegund was om mee te gaan. En… ingewijden wisten het al… als Linda mee mocht, dan ook Mieke!

Dus zonder het aan de grote bel te hangen vertrokken we maandag met Deborah, Linda en Mieke vanuit Zaventem richting Madrid en van Madrid naar Chili. Marc, Marleen, Johan en Wilma waren er bij tot we door de internationale politie toestemming kregen om ons avontuur te startten. Anderen hadden thuis al vroeger van ons afscheid genomen.

Door een communicatieprobleem hadden we de eerste uren de assistentie niet die we aanvroegen. Daardoor kwamen er wat problemen maar gelukkig haalden we onze vlucht en geraakten we met al onze bagage weg.

Eens in Chili (ongeveer 20 uur nadat we onze thuisbasis verlieten) kregen we te maken met het feit dat Mieke haar valies er niet bij was. We verloren heel wat tijd door er naar te wachten en moesten daarna toch, na alle administratie geregeld te hebben zonder valies verder. Deborah had gelukkig Jeffrey en Sam al door het venster gezien waardoor we haar konden rustig houden tot ze in de armen van haar broers en moeder kon vallen. Haar stiefvader, Miquel, en verzorgster, Myriam, waren er ook. Voor ons stonden Paola en Ruth te wachten. Bij een drankje in de cafetaria gaven we de eerste belangrijke informatie door. Daarna reden Deborah en haar familie naar het huis van broer Sam, waar ze tot 26 november zal verblijven,  en wij naar Maria Ortiz.

Natuurlijk laat ik vele details vallen maar ziezo nu weten jullie toch al dat alles tamelijk goed verliep en we hier goed en wel aankwamen. Heel spoedig krijgen jullie meer nieuws!

Advertenties