Vervolg 21 november 2017

 

Aankomst bij Maria,

Na een korte rit stapten we uit voor het huis van Maria. Het weerzien was hartelijk! Naast Maria stonden Katherina en Patty (de verantwoordelijken van de kinderwerking) en Augustina (de verantwoordelijke voor het verhuren van de polyvalente zaal en meubels).

Met pak en zak mochten we direct naar de achterbouw. Alles zag er kraaknet uit. Met veel liefde klaargemaakt om ons te ontvangen. Linda en Mieke waren onder de indruk. Het was ondertussen al warm geworden maar daarbinnen was het frisjes en aangenaam.

Doodmoe schoven we aan om samen met allen te ontbijten. Ondertussen kwam de kennismaking op gang. Voor Maria, Ruth en Paola waren Mieke en Linda bekenden (zij ontmoetten elkaar in België) maar de anderen kenden ze slechts van de sociale media of niet. We maakten enkele afspraken om de komende dagen goed te kunnen invullen. We wilden ons juist gaan opfrissen en rusten toen Flor aanklopte. Zij was uitzonderlijk in Santiago omdat er de voorbije zondag presidentiële verkiezingen geweest waren. Heel blij met dit verrassend weerzien maakten we onze plannen hard om haar spoedig in het Zuiden te gaan opzoeken. Maar daarna moesten we ons dringend terugtrekken want onze energie was op.

Boven, schoven we al spoedig tussen de lakens. Linda en Mieke kozen voor een kamertje samen en ik was gelukkig met wat meer ruimte op het andere kamertje. Buiten kwetterden de vogeltjes reeds zomerliedjes en blaften de honden zoals steeds in Santa Clara. Tevreden en dankbaar sloot ik mijn ogen… maar niet voor lang.

FB_IMG_1511915404709.jpg

Opgewacht door de stuurgroep van Rayen Mahuida bij Maria Ortiz

20171128_210720.jpg

Ons gastverblijf

20171128_210750.jpg

Heerlijk zo’n bedjes !

Advertenties